Minna 

Olen syntynyt Savonlinnassa ja tehnyt hoiva-alan töitä yli 30v, paikallisissa hoiva-alan yrityksissä sekä Savonlinnan kaupungilla. 

Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2016. Koulutukseltani olen kokki/keittäjä, henkilökohtainen-/koulunkäyntiavustaja sekä 

lähihoitaja, josta olen suuntautunut vanhustyöhön. Olen myös nimikesuojattu lähihoitaja. 

Päivitän säännöllisesti lääkehoitopätevyyteni. Harrastan lintujen bongausta ja niiden valokuvausta, kävelyä (lähinnä lintuja etsien) sekä uintia silloin kun työltäni ehdin. Haaveenani on lähteä kauas ulkomaille linturetkelle esim. Afrikkaan ja muitakin eläimiä bongailemaan.Nyt uutena harrastuksena on tullut kesämökin puutarhan hoito.

Minulla on kolme aikuista lasta. Silloin harvoin kun olen vapaalla vietän aikaa omalla kesämökilläni tai tapailemalla lapsenlapsiani joita on jo viisi kappaletta. Perheeseeni kuuluu myös puoliso, koira ja kaksi siamilaista kissaa, Matti ja Teppo.

 

 

Helmen synty:

Työskentelimme samassa palvelukodissa, josta päätimme irtisanoutua ja kokeilla omia siipiämme. Siitä alkoikin ensimmäisenä nimen työstäminen, johon kuluikin useampi ilta. Yhtenä iltana kaikki vain loksahti paikoilleen.

Meidän arvomme sisältyvät logoomme. HELMI kuvastaa vuosien työkokemusta. Meillä on yhteensä n.50 vuotta työkokemusta eli saman verran, kuin helmen muodostuminen kestää meressä. 

Nimet OLAVI ja HELMI ovat vanhanajan nimiä, Olavi oli Kirsin isä ( Kirsi ei ole enää yrityksen palveluksessa) ja Helmi oli Minnan isoäiti. Käytimme logossa vanhanajan kaunokirjoitusta, koska se on jäämässä pois peruskoulun opetuksesta syksystä 2016 eteenpäin. Kunnioitamme näin vanhoja perinteitä.

Nimi OLAVI kuvaa myös Savonlinnaa, kuten kaikki tietävät, ja Pihlajavedestä sanotaan, että se ikään kuin "HELMEILEE". Ja taustalla kaikille tuttu Olavinlinnamme.