Vuosi on taas vierähtänyt...


...ja edellisestä päivityksestä on myös kohta kulunut tasan vuosi. Aika lentää kuin siivillä ja on vaan tuntunut siltä, ettei ole ollut aikaa kirjoittaa mitään. Kulunutta vuotta taaks...

...ja edellisestä päivityksestä on myös kohta kulunut tasan vuosi. Aika lentää kuin siivillä ja on vaan tuntunut siltä, ettei ole ollut aikaa kirjoittaa mitään. Kulunutta vuotta taaksepäin katsoen olen menettänyt yhden hyvän työntekijän joka kuoli aivan liian nuorena. Olen käynyt ulkomailla yhden viikon verran bongailemassa Kyproksen lintuja. Siitäkin on jo 10kk! Se onkin ollut ainoa lomani tähän asti koko yrittäjyyden aikanani.  Paljon on mahtunut iloja ja suruja, menetyksiä ja saavutuksia. 

Nyt alkaa minun vuosikalenterini synkin aikakausi. Sydäntalvi. En tykkää yhtään kylmästä talvesta. Parasta olisi jos pakkanen pysyisi alle 10 asteen ja lumikin alkaa jo rittää minulle. Onneksi minulla on ihania asiakkaita, joiden kanssa tarvomme talven yli kevättä ja kesää odottaen. Nyt toivotan kaikille parempaa uutta Vuotta kuin edellinen vuosi oli.

T:Minna      

0
Feed