Vihdoin lämpiää


Huomenta. Tätä kirjoittaessa on lämmin kevätaamu. Ulkona on 8 astetta lämmintä ja kello ei oo vielä kaheksaa. Mie oon vappaalla tän päivän ja miun piti nukkuu pitkään mut sisäinen kel...

Huomenta. Tätä kirjoittaessa on lämmin kevätaamu. Ulkona on 8 astetta lämmintä ja kello ei oo vielä kaheksaa. Mie oon vappaalla tän päivän ja miun piti nukkuu pitkään mut sisäinen kello herätti.  No aikanen lintu madon nappaa ja sitä rattaa. Soittaa pirrautin omalle äitille ja sanoin laitahan ihtes kuntoon niin lähteään päiväks ulokomaille. No sehän suostu heti. Sinne se jäi paplareita irottelee. Mie tässä vielä ruapustan muutaman rivin ennen lähtöö. Eilen meillä ol kyllä ihan älyttömän rankka työpäivä. Alotettiin aamulla aikasin ja lopetettiin kuuvven maissa illalla. Ei ees syöty välillä. Kahvit ehittiin juuvva. Savonlinnassa on hyvä ruokapaikka, entinen kansakoulu Puistokavulla. Et jos joku ulokopaikkakuntalainen tänne tulloo siellä kannatttaa käyvä syömässä. On sit tietysti tää miun suosikki Kalastajankoju, jotan en oo vielä ehtinyt tältä kesältä korkkaamaan mut viikon sisällä ois tarkotus viiä isä sinne syömään.

No mie oon lintuja bongailu aina kun ehin. Eilen sain bongatttuun elämäni ensimmäisen kivitaskun Riiihisaaren kallioilta. Jahtasin sitä kameran kaa jonnii aikoo, hyvä kun en järveen tippunut kun en ympärille ehtinyt kahella. Meillä on se yks asiakas joka tykkää kans linnuista ja myö ollaan sen pihasta läheltä Olavinlinnaa ehitty bongata jo yli 20 eri lajjii. Tais olla jo 28! Sattaan on vielä pitkä matka. Ite oon jo aika lähellä sitä sattaa lajia.

No nyt pittää alakaa joutuu jotta ehin töihin huomiseks. Viikonlopun oonkin sitten vappaalla ja Kirsi puurtaa asiakkaitten iloks. Mie meen lattautumaan saareen. Muistakee käyttee aurinkorasvaa.

Kuvassa se kivitasku ja toisessa eilisen päivän työmaisemat.

Jälkikirjoitus: Oli pakko lisätä tänne että pyöräytin aamulla Riihisaaren kautta josko sinne olis tullu uusia matkalaisia ja olihan sinne. Kuten sanoin aamulla aikainen lintu madon nappaa. Mie nappasin kuvan Rantasipistä. Jes! Oli kiva lähtee piipahtaa Venäjällä uus bongaus kameran etsimessä. Reissu vähän venähti kun piti pysähtyy usseemman kerran tienposkeen kuvailemmaan. Kuvaa ohessa alhaalla...siitä rantsusta.

 

 

 

 

0
Feed