Vappua odotellessa!


Piäsiäisestä on päästy yli ja vappu painaa jo päälle. Vappu on työväen juhlapäivä ja yleinen vappaapäivä vuan ei meijän alalla.  Mie olin päisiäisen vappaalla ja siks oonkin vappuna t...

Piäsiäisestä on päästy yli ja vappu painaa jo päälle. Vappu on työväen juhlapäivä ja yleinen vappaapäivä vuan ei meijän alalla.  Mie olin päisiäisen vappaalla ja siks oonkin vappuna töissä. Nyt oon pari päivää ulkomailla tai siis huomenna lähen ja tuun sit viikonlopuks töihin virkeenä. Suap Kirsi viettää vappuu ja mie bongailla lintuja muuallakkii ku Suomessa.

Miun pittää vapun jäläkeen alotella venneen ehostus kessää varten, hiomista ja lakkaamista lähinnä kuhan päivät lämpenee. Sit lasken venneen vesille ja turvotan sitä yhen päivän. Puuvene kun on turvotettava joka vuos. Kevvään kohokohta kun saa venneen vesille. Vieläkö löytyis aikaa siihen venneilyynkin eikä vuan venneen ja ihtensä turvottamiseen. Hauskaa vappua kaikille ja lämpimiä kevätpäiviä. Tää lähtöö pakkaamaan...ja kamerakkii pittää tyhjentää kuvista ja ladata. Kuvassa se miun Saimaan Helmi Kongonsaaren rannalla. 

 

0
Feed