SAPKO Mestismestarit 2017


Eilen ratkes jiäkiekon mestismestaruus ja se tul tänne meille Savonlinnaan. Hyvä Sapko ja iso kiitos! Sapko on ollu meille tänä kautena erityisen seurannan kohde, pääsimmehän sapkon V...

Eilen ratkes jiäkiekon mestismestaruus ja se tul tänne meille Savonlinnaan. Hyvä Sapko ja iso kiitos! Sapko on ollu meille tänä kautena erityisen seurannan kohde, pääsimmehän sapkon VIP-katsomoon kauden alussa ja palkihtemmaan Rasmus Hämäläisen parhaana pelaajana ja hänen kaus on mennykkii tosi hyvin sen jäläkeen. Jääkiekko on muutenkin meijän sydäntä lähellä. Kirsin nuorimmainen poika pelloo jiäkiekkoo maalivahtina Sapkon junioreissa ja miun veli ol aikoinaan Sapkon edustusjoukkueessa ja läks sitten ammattilaiseks pelloomaan. Nyt jo tosin eläkkeellä jiäkiekosta.

Meijän asukkaatkin on meijän myötä innostunu seuraamaan paikallisen joukkueen menestystä. Tännään kauppaeissulla cittarissa asiakkaan kanssa nähtiinkin kaks tuorettta mestarii killuttimet kaulassa. Suatiin halata ja onnitella kuvan kera. Tuli ihan tippa linssiin miule ja lähes 90v mummollekkii. Hienoja nuoria poikia, keskeyttivät puhelunkii meijän takia.  Mie olin niin häkellyksissä etten tajunu ottaa yhteiskuvvaa. Asiakkaani sanoikin miule ettet sitten tajunnu ottaa sitä selffii. Kaikkee nää mummot tietääkii, miule ei tullu ees mieleen mikkää selffi. Mut tässä kaks kultapoikaa. onnee vielä kerran!!!

0
Feed