Nyt niitä tulloo...


 ...nimittäin lintuja. Lokit, joutsenet, hanhet, telkät, töyhtöhyypät, rastaat ymym.  Miun kaikki vapaa-aika (eli siis tosi harvoin) mennee lintuja bongatessa. Ens alkuun sulissa vesi...

 ...nimittäin lintuja. Lokit, joutsenet, hanhet, telkät, töyhtöhyypät, rastaat ymym.  Miun kaikki vapaa-aika (eli siis tosi harvoin) mennee lintuja bongatessa. Ens alkuun sulissa vesissä ja kun pelloilta sullaa lumet niin sitten siellä. Nytkii on kameran akku lattauksessa ja oottelee etelätuulta, koska silloin niitä tulloo, niitä muuttajia. Venettäkkii pitäs ehtii laittaa kesäkuntoon, hiota, lakata ym.

Kevät on piristäny meijän asiakkaitakii. Nyt uskaltaa lähtee ulos kävelee kun pahimmat jäätiköt on sulannu. Markkinat on tännään ja huomenna Savonlinnassa ja kuten aina, toinen päivä on ilman suhteen tyypillinen markkinakeli eli sitä räntää tullee. Huomenna pitäs sitten olla se parempi päivä. Mie kävin ite tänään hakemassa pöntön kesämökin linnuille ja huomenna mään yhen asiakkaan kanssa käymään uuvestaan markkinoilla.

Tämän päivän Savonmaassa ol Lionsin Linnattaren liitteessä meijänkii mainos. Suapi soitella mut mieluiten arkipäivinä. Viikonloppusinkii voip soitella, jos viikolla ei ehi mut myö ollaan ylleensä silloin vappaalla ja vastataan jos ja kun keritään. (Kamera käissä on vaikee puhhuu ja kiikari toisessa.) Soitetaan sit takasipäin.

Tavoite Suomi 100vuotta on bongata 100 eri lintulajia ja siinä on myös haastetta muillekkii. Tunnistaa 100 lintulajia. Mie oon jo 50 hujakoilla menossa tänä vuonna... tässä tämän päivän bongaus, mustarastasuros. Joka vuoshan niitä tulloo yli sata niitä eri lajeja mut en oo niitä ennen laskenut. Haasteen siitä tekeekin sen että tunnistaa ne 100 erilaista lintulajia. Eikun hyviä bongauskelejä ja laskemaan lintuja. T: MK0
Feed