Merkinnät


Uusi vuosi on jo mennyt hyvää matkaa etteenpäin. Miun tuttava, josta kerroin aiemmin nukkui rauhallisesti pois täältä iäsyyteen joku aika sitten. Moni asiakas puhhuu meistä eri nimill...

Uusi vuosi on jo mennyt hyvää matkaa etteenpäin. Miun tuttava, josta kerroin aiemmin nukkui rauhallisesti pois täältä iäsyyteen joku aika sitten. Moni asiakas puhhuu meistä eri nimillä. Jollekin olimme aikoinaan Olavin enkelit toiselle suojelusenkelit ja joku tytöttellee meitä keski-ikäisiä naisia. Kaikki meille käy. Tää edesmennyt vanhempi ihminen piti minnuu suojelusenkelinä kuten moni muukin mainitsematon tuttavuus. Sain hyvästellä hänet päivää ennen kuolemaa. Omaisille osanotot on jo välitetty.

Tänä viikonloppuna on lintujen pihabongaus ja myö ollaan jo asiakkaan kanssa saatu 11 eri lajihavaintoo yhestä ainoasta ikkunasta. Se on aika hyvin se. Niitä lintuja katellessa voi tehä muitakin havaintoja luonnosta, kuten sen että nurmikko on alkanut pilkistämään hangen alta vaikka on vasta tammikuu.

Kohta alkaa olymppialaiset ja niitä seuratessa kevät saapuu ihan huomoomatta joten kaikki telekkarin äärelle Suomea kannustamaan. Muistakee liikkuu ulkona varovasti nyt on liukasta. Talvirenkaat eiku kengät alle ulos mennessä.

Luntakii on nyt tullut niin paljon ettei sitä tarvii norpille kollailla. Kollaamista riittää ihan muutenkii. Aurinkoisia helmikuun päiviä toivottellee...

T: Olavin Helmet


 

0
Feed