Hyvää Uutta Vuotta 2017!


Non nii. Nyt se on sitten uus vuos vaihtunu. Pentuna se ol jännää ja hauskaa. Niin se on nytkii, mut eri syistä. Sitä jännittää pyssyykö terveenä ja onko töitä? Muistaako kirjoittaa v...

Non nii. Nyt se on sitten uus vuos vaihtunu. Pentuna se ol jännää ja hauskaa. Niin se on nytkii, mut eri syistä. Sitä jännittää pyssyykö terveenä ja onko töitä? Muistaako kirjoittaa vuosluvun oikein? Sehän siinä hauskoo onkin.

Tännään alako Savonlinnassa talven pakkaset. No sinänsä hyvä, jäätyy ulkojäät ja pääsöö luistelee ja kenties pilkillekin. Ei tässä talvessa muita iloja ookkaan. Ainakaan miule. Ennen tykkäsin kovasti hiihellä mut se on jäänyt. Kokeilin kyllä kerran joskus 10v. sitten. Lähin pururaalle hiihtelee 5km lenkkii ja sinä aikana kun sitä kiersin, meni 80v. pappa miun ohi kolmesti. Tervehti joka kerralla hymyillen. Päätin ettei tää oo miun laji, ennee. Lapsena kyllä. Hiihelkyyn papat. Heille se tekköökin hyvvää. Ei tämmöselle työikäselle, jonka pittää jaksoo levätäkkii töitten välissä.

Uuvven vuoden luppauksiakkii on tullut tehtyy tinoja valaessa. Jääköön ne kertomatta, eihän ne muuten totteuvu, ne toiveet ja luppaukset. Aika näyttää miten käy...Tinojen valuunkin on sitten tästä etteenpäin Eu kieltäny.  Millohan ne kieltäis jottai tähellisempää, kuten vesiskootterit sun muut härpäkkeet jotka saastuttaa luontoo enemmän kuin tinat. Tinat voi uusiokäyttää mut mites käytät ne saasteet, joita nuo skootterit laskoo vetteen? No joo, joku vettää tästäkin herneet nennään, mut ne on heleppo ottaa pinsetillä pois ja jos et ite sua soita meille. Myö kyllä suahaan ne sieltä pois.Tässä vielä luotokuvvaa Olavinlinnan ympäristöstä otettuna.

  

0
Feed