Helatorstai; Koiviston hautajaiset ja salamointia


Tännään on pyhäpäivä ja meijän yhen aikakautemme vaikuttavimman presidentin Mauno Koiviston hautajaiset. Tännään on myös yleinen suruliputus. Miekii join aamukahvit parvekkeella ja ta...

Tännään on pyhäpäivä ja meijän yhen aikakautemme vaikuttavimman presidentin Mauno Koiviston hautajaiset. Tännään on myös yleinen suruliputus. Miekii join aamukahvit parvekkeella ja taloyhtiön lipputanko liehu siinä nenän eessä puoltangossa. Hetken jo aattelin että kukahan on heittäny lusikan nurkkaan talossa, mut sitten muistinkii että on ne hautajaiset. Muistan kun Kekkonen kuoli. Olin just täyttänyt pari päivää aikasemmin 17v. ja olin jo muuttanut pois kottoo, mut olin käymässä siellä kun telkusta tuli tää suru-uutinen. Se ol iso juttu silloin.

Myö ollaan tää päivä Kirsin kaa molemmat vappaalla. Eka keta näin. Mie vietän tätä päivää lapsenlapsien kanssa ehtimällä aarteita, kun ostaa päräytin semmosen ns. miinaharavan, metallietsintälaitteen. Liekkö tuo viijenkympin villitys alakamassa vai mikä? Illalla sit kun Manu on piässyt hauvanleppoon lähetään porukalla viemään isä (joka on pyörätuolissa eikä voi puhhuu ennee ikinä), niin viijään hänet syömään kaupungille muikkuja. Tiälä  Savonlinnassa saa parhaat muikut Kalastajankojulta torin kulmalta.

Lehtikin on tullut jo puihin. Luonto on kauneimmillaan. Linnut laulaa, satakielikin on kokoajan iänessä niin ettei paljoo muitten iäniä kuulu. Rakkautta tosiaankin ilmassa..

Mie en oo vielä venettä laskenut vesille, kun ei oo ehtinyt ja pittää sitä välillä huoltookkii. Jos juhannukses? No nyt pittää lähtee aamulenkille kameran kanssa. Se tarvii ulkoiluu joka päivä. Rauhallista päivää kaikille.

T: Minna

Jälkikirjoitus: Olipa meillä mahtava muikkuillallinen. Savonlinnan Tuomiokirkon torniin iski salama ja oltiin ihan aitiopaikalla. Miule kävi melekeen samalla viisiin vuonna -84 kun olin Rantasalamella työleirillä teininä. Sillonkii olin melekeen kirkon vierellä kun salama siihen iski. En oo mitenkään syyllinen... Ja sen kerran kun jätin digijärkkärin kotiin niin silloin tapahtuu. Onneks otin kuiteskii tuon älypuhelimen mukaan ja älysin ottaa kuvankii.


 

0
Feed