Elämme jännittäviä aikoja...


Näinä aikoina ensimmäiset muuttolinnut saapuu Suomeen. Miekii niitä käyn ehtimässä pitkin kaupungin rantoja. Vielä en oo nähny yhtään mut toivottavasti pian... Kevät on parasta aikaa ...

Näinä aikoina ensimmäiset muuttolinnut saapuu Suomeen. Miekii niitä käyn ehtimässä pitkin kaupungin rantoja. Vielä en oo nähny yhtään mut toivottavasti pian... Kevät on parasta aikaa ja odottavan aika on pitkä.

Tv:ssä pyörii sketsihahmokilpailu, joka ratkee tällä viikolla. Mietin että meissä jokaisessa asuu pieni sketsihahmo. Millon mitäkii Aina Inkeri Ankeista, Isä Nitroo ja sun muuta. Välillä tekis mieli itkee ja sit taas nauraa kun tuun töistä kotiin. Kaiken tän vastapainoks joskus kesken työpäivän on pakko pysähtyy, mennä ulos ja tuijottaa hetki vaikka pihlajavettä, jotta jaksaa taas mennä seuraavaan paikkaan. Onneks yrittäjänä on mahollista päättää millon piet tauon vaikka päivä päivältä niihin tuntuu olevan yhä vähemmän aikaa. Sekin hetki on hyödynnettävä. Meen usein silloin linnan rantaan syöttämään lintuja tai vaan kattelemaan niitä ja niitten huoletonta oleskeluu. Tämän kuvani myötä mukavaa kevättä kaikille!

   

 

 

 

0
Feed